Κορυφαίος Αμερικανός αθλητής για το 2021 ο Ντουράντ (pic, vid)

Κορυφαίος Αμερικανός αθλητής για το 2021 ο Ντουράντ (pic, vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ για το 2021, παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον θρυλικό Γκρεγκ Πόποβιτς.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Αμερικής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επικρατώντας της Γαλλίας στον τελικό με σκορ 87-82.

Κορυφαίος για της Team USA ήταν, με 29 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του τουρνουά κατάφερε να γίνει και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του, ξεπερνώντας τον Καρμέλο Άντονι.

Το βράδυ (Ώρα Ελλάδος) της Κυριακής (9/1) οι Μπρούκλιν Νετς υποδέχθηκαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος ήταν και ο προπονητής της Αμερικής στην πορεία προς το χρυσό.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και ο θρυλικός προπονητής βράβευσε τον «KD», ως τον καλύτερο «Αμερικανό Αθλητή του 2021».

Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη φορά που ο σούπερσταρ των Νετς κατακτά το εν λόγω βραβείο, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση το 2010, αλλά και του 2016 όπου όμως το είχε μοιραστεί με τον Καρμέλο Άντονι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ