Νίκλας: «Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Τουρκία»

Νίκλας: «Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Τουρκία»

Ο Θάνος Νίκλας μίλησε μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής Νέων Γυναικών επί της Αλβανίας (119-20) και τόνισε πως άπαντες στην ομάδα σκέφτονται το ερχόμενο ματς με την Τουρκία.

Η Εθνική Νέων Γυναικών έκανε… πάρτι κόντρα στην Αλβανία στο U20 στον πρώτο αγώνα, φτάνοντας στη νίκη με 119-20. Ο τενχικός της «γαλανόλευκης», Θάνος Νίκλας, μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Παίκτη-έκπληξη ζήτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορείς να κάνεις κάποιο σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι, γιατί η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και επίσης η Αλβανία είναι μια ομάδα που είχε λίγες μέρες προετοιμασίας στο πρόγραμμά της. Ήταν θετικό ξεκίνημα για εμάς, αλλά το παιχνίδι με την Τουρκία είναι αυτό που έχουμε ήδη στο μυαλό μας. Η Αλβανία δεν αναμένεται να είναι ανταγωνιστική στον όμιλο, οπότε δεν αναμένεται να είναι και παράγοντας που θα διαμορφώσει καταστάσεις».

Για το ματς με την Τουρκία: «Έχει τη δυναμική και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο πλάνο μας, σε όσα έχουμε πει. Να διαβάσουμε το παιχνίδι, να πάμε σε αλλαγές για να περιορίσουμε το πικ εντ ρολ, έχουμε ένα πλεονέκτημα στο low post που θα προσπαθήσουμε να το βρούμε. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και όποιος είναι και στη μέρα του ίσως να επηρεάσει κι αυτό την εξέλιξη. Είχαμε εστιάσει σε αυτό το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να μπούμε στο γήπεδο αύριο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ