Με Χεζόνια η 12άδα της Εθνικής Κροατίας για το Eurobasket

Με Χεζόνια η 12άδα της Εθνικής Κροατίας για το Eurobasket

Η Κροατία, αντίπαλος της Εθνικής μας στους ομίλους του Eurobasket, έκανε γνωστή την 12αδα της για τη διοργάνωση που ξεκινάει τον Σεπτέμβρη.

Το Eurobasket είναι προ των πυλών και οι ομάδες σιγά- σιγά ανακοινώνουν τις αποστολές τους με σειρά να παίρνει αυτή τη φορά η Κροατία.

Ο Νταμίρ Μουλαόμεροβιτς, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας ανακοίνωσε τους δώδεκα που επέλεξε να εκπροσωπήσουν τη χώρα στη μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση καθώς και στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου που προηγούνται.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή έμπνευση του Ντράγκιτς στο φιλικό με την Κροατία (Vid)

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στους ομίλους του Eurobasket θα παρουσιάσει μια ομάδα γεμάτη με αστέρια και NBAερς, καθώς σε αυτή βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Μάριο Χεζόνια και οι Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς.

Οι Ρόκο Ρόγκιτς, Πάβλο Μαρτσίνκοβιτς, Ματέο Ντρέζνιακ και Γκόραν Φιλίποβιτ δεν βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του Μουλαόμεροβιτς

Αναλυτικά οι δώδεκα της Κροατίας:

Τόνι Πέρκοβιτς, Τζαλίν Σμιθ, Ρόκο Πρκάτσιν, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Μάριο Χεζόνια, Ντάριο Σάριτς, Λόβρο Γκίντιτς, Κάρλο Μάτκοβιτς, Ιβάν Ράμλιακ, Ντόμινικ Μαβρα, Ίβιτσα Ζούμπατς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ