Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της Εθνικής Ελλάδας για το Eurobasket

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της Εθνικής Ελλάδας για το Eurobasket

Η Εθνική Ελλάδας μετράει μέρες για την πρεμιέρα της στο Eurobasket και πλέον οι φίλοι της γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται για να βρεθούν κοντά της...

Το Eurobasket 2022 είναι προ των πυλών και η Εθνική Ελλάδας προετοιμάζεται εντατικά ώστε να φτάσει όσο πιο μακριά και ψηλά γίνεται στην διοργάνωση που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Οι λεπτομέρειες διεξαγωγής σιγά- σιγά καλύπτονται και οι λάτρεις του αθλήματος και όχι μόνο μαθαίνουν όλα όσα χρειάζονται έτσι ώστε να μην χάσουν καμία από τις προσπάθειες της «επίσημης αγαπημένης» αλλά και για να πάρουν και αυτοί μέρος στην λάμψη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» μεγατόνων από τον Γιάννη: «Μπορεί να παίξω στους Μπουλς στο μέλλον…»

Πλέον οι φίλαθλοι γνωρίζουν και τις τιμές των εισιτηρίων καθώς δημοσιεύτηκε από το «BasketNews» ένας οδηγός ο οποίος λύνει κάθε απορία σχετικά με το θέμα της «κατάληψης» μιας θέσης σε κάποιο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ή ακόμα και σε όλα όσα θα δώσει.

Οι τιμές απευθύνονται σε κάθε τσέπη οποιουδήποτε Ευρωπαίου, γιατί πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το γεγονός πως στην Εθνική μας ομάδα υπάρχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυξάνει το ενδιαφέρον παρουσίας στα παιχνίδια της γαλανόλευκης ακόμα και για τους μη… Έλληνες.

Συγκεκριμένα για τα μονά παιχνίδια οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από τα 35€, στα 49€, στα 79€ και στα 85€ και αφορούν στα παιχνίδια όπου οικοδέσποινα είναι η Ιταλία. Το «πακέτο» των δύο αγώνων, χωρίς αυτούς με τους Ιταλούς βρίσκεται στα 35€, στα 49€, στα 69€ και στα 79€.

Τώρα, όσον αφορά και στα 15 του ομίλου οι τιμές είναι ανάμεσα στα270€ και στα 675€, ενώ στο «ελληνικό «πακέτο» οι τιμές είναι στα 160€, στα 210€, στα 310€ και στα 340€.

Μια πολύ σημαντική πληροφορία είναι πως εισιτήρια για τον όμιλο στο Μιλάνο έχει προμηθευτεί και η ΕΟΚ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ