Με Νοβίτσκι και Σκόλα η κλήρωση του Μουντομπάσκετ

Με Νοβίτσκι και Σκόλα η κλήρωση του Μουντομπάσκετ

Με την παρουσία των Ντίρκ Νοβίτσκι και Λουίς Σκόλα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στις Φιλιππίνες στις 29 Απριλίου.

Η ημέρα της κλήρωσης για το κορυφαίο γεγονός μπάσκετ της τετραετίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε τρεις διαφορετικές χώρες (Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία)… πλησιάζει! Σε εννέα ημέρες από σήμερα, στις 29 Απριλίου, στις 14:30 ώρα Ελλάδας, οι 32 ομάδες που θα συγκεντρωθούν στο μεγάλο «ραντεβού», ανάμεσα στις οποίες και η Εθνική Ελλάδας, θα μπουν στην κληρωτίδα στις Φιλιππίνες για να μάθουν το… μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Όπως ενημέρωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIBA), pαρόντες επί της σκηνής κατά τη διενέργεια της κλήρωσης θα είναι ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Λουίς Σκόλα, τρανός πρεσβευτής της διοργάνωσης σε ολόκληρη την υφήλιο και ο σπουδαίος Ντιρκ Νοβίτσκι, μέλος του κεντρικού γραφείου της FIBA.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρόγραμμα των Playoffs της Euroleague – Πού και πότε θα δούμε τα ματς

Επίσημοι προσκεκλημένοι που θα βρεθούν σε κεντρικό πλάνο και θα διασκεδάσουν τους παριστάμενους αλλά και τους χιλιάδες φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν την κλήρωση από την τηλεόραση, ή διαδικτυακά, είναι:

Η περίφημη και πολλάκις πλατινένια ράπερ Saweetie, τραγουδίστρια, ηθοποιός και φιλάνθρωπος. Σε μία σημαντική στιγμή για την ίδια, θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στις Φιλιππίνες, από τις οποίες προέρχεται η μητέρα της. Η Τζερόνιμο, που θεωρείται από τις επιδραστικές φιγούρες της Ασίας, έχοντας τιμηθεί με FΑΜΑS Golden Artist Award και World Music Award. O Μπίλι Κρόφορντ, ένας αμερικανοφιλιππινέζος τραγουδιστής και ηθοποιός γνωστός για την βελούδινη R&B μουσική του και τους ποπ ρυθμούς του.

Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση θα είναι: Η Βασίλισσα της Ομορφιάς, Καρολίνα Γκρέι που το 2018 κατέκτησε τον τίτλο Μiss Universe και πλέον κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια και μοντέλο. Η ΛΑ Τενόριο, που ήταν μέλος της εθνικής ομάδας των Φιλιππίνων. Η θρυλική για το γιαπωνέζικο μπάσκετ Τακεχίκο Ορίμο που αγωνίστηκε σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Ο διάσημος Ινδονήσιος παρουσιαστής, Ράφι Αχμάντ.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά σε πολλές χώρες και φυσικά θα υπάρχει πρόσβαση διαδικτυακά, μέσω του επίσημου καναλιού της FIBA στο YouTube.

Στις Φιλιππίνες, θα προβληθεί σε prime time τηλεοπτική ζώνη από το ONE Sports.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι εξής:

Αμερική: Καναδάς, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα, ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό, Βραζιλία

Ευρώπη: Φινλανδία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Ισπανία, Σερβία

Αφρική: Ανγκόλα, Πράσινο Ακρωτήρι, Ακτή Ελεφαντοστού, Αίγυπτος, Νότιο Σουδάν

Ασία και Ωκεανία: Αυστραλία, Κίνα, Ιράν, Ιαπωνία, Ιορδανία, Λίβανος, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ