Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς επιλέγει…Ελλάδα (vid)

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς επιλέγει…Ελλάδα (vid)

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παιχνίδι ανάμεσα στην Team World και Team USA, για τις ηλικίες κάτω των 19.

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς επέλεξε να αγωνιστεί με την Ελλάδα και όχι την Σερβία, στο παιχνίδι ανάμεσα στην Team USA και την Team World που έγινε στα πλαίσια του Nike Hoops Summit στο Πόρτλαντ.

Ο νεαρός άσος τον τελευταίο καιρό δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος και προσπαθεί να το αποδείξει με κάθε τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το milestone του Σάσα, ο… σερβιτόρος Γουόκαπ και το ερυθρόλευκο αήττητο

Ο γιός του Πέτζα Στογιάκοβιτς, είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως χώρα καταγωγής του είτε με την Ελλάδα, είτε με την Σερβία και να αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης και επέλεξε τη χώρα μας.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Στογιάκοβιτς είχε 12 πόντους και 4 ριμπάουντ, στην ήττα της Team World με 90-84 από την Team USA. Στο ίδιο παιχνίδι αγωνίστηκε και ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του παγκόσμιου μπάσκετ, που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, ο Μπρόνι Τζέιμς, γιός του Λεμπρόν Τζέιμς, σημειώνοντας 11 πόντους για τους Αμερικανούς.

Το γεγονός πως ο Στογιάκοβιτς επέλεξε να γράψει ως χώρα καταγωγής του την Ελλάδα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος, ωστόσο δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις του νεαρού αθλητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ