Ζήσης: «Θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ, να χειροκροτήσουμε τον Γκάλη όπως του αξίζει» (vid)

Ζήσης: «Θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ, να χειροκροτήσουμε τον Γκάλη όπως του αξίζει» (vid)

Ο Νίκος Ζήσης έστειλε το δικό του μήνυμα/κάλεσμα ενόψει της μπασκετικής γιορτής με αφορμή την τιμή που γίνεται στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη.

Ελλάδα και Σλοβενία κοντράρονται απόψε (4/8 και ώρα 19:00) στο πλαίσιο της τιμητικής βραδιάς και της βράβευσης του τεράστιου Νίκου Γκάλη, για τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ.

Ένα από τα παιδιά που ανήκει στη γενιά που επηρεάστηκε άμεσα από το hype του Γκάλη αλλά και της τεράστιας επιτυχίας της Εθνικής στο Eurobasket του 1987, είναι και ο Νίκος Ζήσης που αν και παλαίμαχος πλέον, βοηθά την Εθνική από άλλο μετερίζι, έχοντας πόστο στην Ομοσπονδία.

Διαβάστε επίσης: Μια λίστα για όλα τα γούστα: Ο Κέντρικ Ναν που θέλει ο Ολυμπιακός και 60 ακόμη free agents στο ΝΒΑ

Ο Ζήσης μέσω του twitter της ΕΟΚ σε ένα σύντομο βίντεο έστειλε το δικό του μύνημα/κάλεσμα ενόψει της μεγάλης και λαμπρής μπασκετικής βραδιάς, στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Νίκος Γκάλης είναι για μένα και όλα τα παιδιά της γενιάς μου ο κύριος λόγος που ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ, το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Τελικά μετά από αρκετά χρόνια καταφέραμε κι εμείς να χαρίσουμε μια σπουδαία επιτυχία στο ελληνικό μπάσκετ. Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι εδώ απόψε, για να τον χειροκροτήσουμε και να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει», ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ