«Έκραξε» την Team USA ο Αρίνας

«Έκραξε» την Team USA ο Αρίνας

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας σε δημόσια τοποθέτηση του, έκανε βαριά κριτική για το ρόστερ της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ εν όψει του Μουντομπάσκετ στις Φιλιππίνες, χαρακτηρίζοντας το αξιολύπητο.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ της Team USA και αυτό φρόντισε να το εκφράσει δημόσια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο 41χρονος παλαίμαχος NBAer στάθηκε στις κλήσεις του Στιβ Κερ, χαρακτηρίζοντας το αξιολύπητο και πως οι παίκτες που θα πάνε στις Φιλιππίνες δεν είναι καν βασικοί στις ομάδες τους.

Ιδιαιτέρως είπε: «Είδατε τη λίστα παικτών που κάλεσε ο Στιβ Κερ; Είναι μια ομάδα αξιολύπητη. Ακούστε, είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους που τα καταφέρνουν. Είναι κουλ. Είναι ωραίο για μερικά από τα παιδιά που έφτασαν εκεί. Μερικοί από αυτούς πιθανότατα δεν ξεκινούν καν τα ματς στην ομάδα τους».

Το ρόστερ της Team USA απαρτίζεται από τους Άντονι Έντουαρντς, Ταϊρίς Χάλιμπερτον, Μπόμπι Πόρτις Όστιν Ριβς, Τζος Χαρτ, Μπράντον Ίνγκραμ, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, Πάολο Μπανκέρο, Μάικλ Μπρίτζες, Τζέιλεν Μπράνσον,Κάμερον Τζόνσον και Γουόκερ Κέσλερ .

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ