Ρογκαβόπουλος: «Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά είχαμε «σκαμπανεβάσματα» κι είχαμε κάποιες απουσίες»

Ρογκαβόπουλος: «Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά είχαμε «σκαμπανεβάσματα» κι είχαμε κάποιες απουσίες»

Στις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα στάθηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μετά την ήττα (74-70) από την Ιταλία στην αυλαία του φετινού τουρνουά «Ακρόπολις».

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ανέφερε στι δηλώσεις του μετά το μάτς με την Ιταλία πως οι παίκτες της Εθνικής μπάσκετ ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους στο φετινό τουρνουά «Ακρόπολις».

Παράλληλα θα ήθελε να δει από τους παίκτες της Εθνικής να βρουν καλύτερα σουτ και να είναι καλύτεροι στην άμυνα, χαρακτήρισε διαφορετικά τα ματς με Σερβία κι Ιταλία, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν αγωνίζεται.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Χαμός με Τζέιμς, ανατροπή δεδομένων για Ναν! (pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος:

«Ήταν το τέταρτο φιλικό για μας, ευχαριστηθήκαμε το τουρνουά. Σίγουρα, θέλαμε να νικήσουμε, αλλά είχαμε «σκαμπανεβάσματα» κι είχαμε κάποιες απουσίες. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κρατήσαμε την Ιταλία στους 74 πόντους, προσπαθήσαμε αρκετά στην άμυνα, αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποια σουτ.

Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Τα δύο αυτά φιλικά ήταν διαφορετικά, βλέπεις κάθε φορά διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων. Το ρόστερ της ομάδας έχει πολλούς καλούς παίκτες στη θέση μου. Είναι χαρά μου που είμαι εδώ, μαθαίνω δίπλα τους κι, όποτε μπαίνω στο παρκέ, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ