Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Γιάννη για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο!

Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Γιάννη για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο!

Το ιατρικό τιμ των Μιλγούοκι Μπακς έκρινε ανέτοιμο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αποτέλεσμα ο «Greek Freak» να μην ενισχύσει την Εθνική Ελλάδος στο MundoBasket 2023.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κι επισήμως εκτός Εθνικής με τον ιατρικό τιμ των Μιλγούοκι Μπακς που είχε αναλάβει την ευθύνη των τελικών εξετάσεων του Έλληνα σούπερ σταρ να τον κρίνει ανέτοιμο να αγωνιστεί. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο στην αρχή του καλοκαιριού δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει κι αυτός στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναγκάζεται να πορευτεί χωρίς αυτόν.

Παρ’ ότι ο ίδιος ήθελε σαν τρελός να μπει κι αυτός στο αεροπλάνο προς την Άπω Ανατολή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό «παρκάροντάς» τον αναγκαστικά έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ η οποία μπορεί να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον αδερφό του, Κώστα. Υπενθυμίζεται πως η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες ΗΠΑ και Γερμανία στο Άμπου Ντάμπι (18-19/8), ενώ στη συνέχεια θα παλέψει κόντρα στην Ιορδανία, ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ