Εθνική Ελλάδος: Και ο Λαρεντζάκης εκτός αποστολής για το ματς με την Ολλανδία

Εθνική Ελλάδος: Και ο Λαρεντζάκης εκτός αποστολής για το ματς με την Ολλανδία

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προστέθηκε στα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Βασίλης Σπανούλης για το ματς κόντρα στην Ολλανδία. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Παπαγιάννη.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket με την χθεσινοβραδινή της νίκη επί της Τσεχία στο ΣΕΦ (72-64) και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Ολλανδία (26/2,20;30).

Ωστόσο, ο Βασίλης Σπανούλης καλείται να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, αφού πέραν των Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ, ούτε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ακολουθήσει την αποστολή της γαλανόλευκης στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: Με Μήτρου-Λονγκ κόντρα στην Ολλανδία η Ελλάδα

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον μηνίσκο και παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε αγωνίστηκε στον αγώνα με τους Τσέχους. Αυτό το πρόβλημα όμως τον αφήνει εκτός από την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Ερωτηματικό, πάντως, αποτελεί και η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος  υποβλήθηκε σε μαγνητική, έξαιτίας ενός μυικού σπασμού στον αριστερό προσαγωγό. Με τα αποτελέσματα να αναμένονται για τον σέντερ της Φενέρμπαχτσε εντός των επόμενων ωρών και να ξεκαθαριστεί αν η Ελλάδα ταξιδέψει με ενδεκάδα.

Θυμίζουμε πως στη θέση του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αποτέλεσε τον νατουραλιζέ της Ελλάδας στο ματς με την Τσεχία, θα μπει ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, που ήταν εκτός 12άδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ