Κλουφ για το Ολλανδία-Ελλάδα: «Έχουμε μια ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε»

Κλουφ για το Ολλανδία-Ελλάδα: «Έχουμε μια ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε»

Όσα είπε ο Κλουφ για το ματς της Ολλανδίας με την Ελλάδα

Την ερχόμενη Δευτέρα (26/2, 20:30) η Ελλάδα θα παίξει το δεύτερο παιχνίδι της στα προκριματικά του Eurobasket 2025 εκτός έδρας με την Ολλανδία.

Ο 33χρονος γκαρντ των Ολλανδών, Σαρλόν Κλουφ, ο οποίος έχει περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Ρεθύμνου (2015-16), τόνισε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης: Η πορτογαλική βάση του Μεντιλίμπαρ (vid)

Δείτε όσα είπε ο Κλουφ:

«Νομίζω ότι θα είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μερικές φορές έχουν την τάση να παίζουν στο επίπεδο του αντιπάλου τους και συχνά το παιχνίδι κρίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είμαστε μια ομάδα απέναντι στην οποία δεν πρέπει να το κάνεις αυτό. Οπότε ναι, νομίζω ότι έχουμε μια ευκαιρία» είπε ο Κλουφ πριν γίνουν γνωστές οι αρκετές βασικές απουσίες της Ελλάδας για το ματς της Δευτέρας.

«Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι» σχολίασε ο άσος της Πόρτο, ο οποίος είχε 15 πόντους στην ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία (98-94) στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025. Και καταλήγοντας σημείωσε: «Θα μας δώσουν ευκαιρίες και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Έπαιξα κόντρα στη «Μεγάλη Ελλάδα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και τότε ήταν κοντά το σκορ και αυτό είναι πιθανό να συμβεί ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ