Τολιόπουλος: «Δώσαμε και την ψυχή μας για να καλύψουμε τις απουσίες»

Τολιόπουλος: «Δώσαμε και την ψυχή μας για να καλύψουμε τις απουσίες»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για τη σημασία της νίκης επί της Ολλανδίας, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Ελλάδα πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ολλανδία, κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημά της στα προκριματικά του Eurobasket.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, που ήταν πρωταγωνιστής για την Εθνική, μίλησε για το μεγάλο αυτό αποτέλεσμα, για τις απουσίες που υπήρχαν, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

Για τις σκέψεις του για τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ολλανδία: «Ευχαριστούμε πολύ για τα συγχαρητήρια, κάναμε εξαιρετική δουλειά απέναντι σε μια καταπληκτική ομάδα όπως είναι η Ολλανδία και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Πράγματι μας έλειπαν παίκτες. Όλα τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους για να καλύψουμε τα κενά και νομίζω ότι τα καταφέραμε όπως έπρεπε».

Για το πού αφιερώνει την μεγάλη εμφάνιση: «Το αφιερώνω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους προπονητές που με βοήθησαν να ξεπεράσω το άγχος και σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει».

Για το ότι έχει προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι πραγματικά τέλειο, είναι κάτι σπουδαίο να τον έχω προπονητή στην Εθνική ομάδα, είναι τιμή μου».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι όνειρο να βρισκόμαστε εκεί και ελπίζουμε να το καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ