Αποθέωση Γκριεζμάν από τον Ανρί

Αποθέωση Γκριεζμάν από τον Ανρί

Ο Τιερί Ανρί θα καθοδηγήσει την Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας και θα ήθελε την παρουσία του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Τιερί Ανρί θα καθοδηγήσει την Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, που θα φιλοξενηθεί το προσεχές καλοκαίρι στο Παρίσι.

Ο Γάλλος προπονητής, ελπίζει σε ένα «θαύμα» προκειμένου να συμπεριλάβει στην αποστολή μερικούς από τους κορυφαίους συμπατριώτες του, όμως οι περιπτώσεις των Μπαπέ, Καμαβινγκά, Τσουαμενί και Γκριεζμάν, κινούνται στην «σφαίρα του αδύνατου», καθώς θα πρέπει να κάνουν διακοπές και να ακολουθήσουν την προετοιμασία των ομάδων τους.

Διαβάστε επίσης: Πόλη και Βελιγράδι «δίνουν» πλεονέκτημα για… τρεις

Ωστόσο, συμμετέχοντας σε έναν «ανοικτό διάλογο» με αναγνώστες της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», ο εκ των κορυφαίων επιθετικών, που ανέδειξε το γαλλικό ποδόσφαιρο, έκανε ειδική αναφορά στον «Γκριζού», τονίζοντας χαρακτηριστικά για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Ο Κιλιάν είναι ήδη στο μέλλον. Και αυτό είναι πολύ καλύτερο, γιατί είναι η Γαλλία, είναι το ποδόσφαιρό μας και πρέπει να έχουμε έναν τύπο που μας εκπροσωπεί παντού. Είναι εξαιρετικός, είναι… τρελός! Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τον Γκριεζμάν, που σου θυμίζει ότι το να δουλεύεις είναι ταλέντο. Ο Γκριεζμάν είναι μακράν ο πιο υποτιμημένος παίκτης που υπάρχει. Συχνά μιλάμε για τον Κιλιάν, αλλά ο Γκριεζμάν… Δείτε τις πάσες και τα γκολ του. Ποιός παίκτης στην Ιστορία θα μπορούσε να παίξει και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, όπως αυτός; Δεν είναι πολλοί… Και ο «Γκριζού» είναι ένας από αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ