Μπουρούσης : «Το 80% της νίκης οφείλεται στα παιδιά των προηγούμενων παραθύρων»

Μπουρούσης : «Το 80% της νίκης οφείλεται στα παιδιά των προηγούμενων παραθύρων»

Ως γνήσιος αρχηγός ο Γιάννης Μπουρούσης απένειμε τα εύσημα για τη νίκη επί της Σερβίας στους διεθνείς που έπαιξαν στην Εθνική τον προηγούμενο χειμώνα

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι η νίκη επί της Σερβίας οφείλεται κατά κύριο λόγο στα παιδιά που έπαιξαν στα προηγούμενα παράθυρα.

«Να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά που στα προηγούμενα παράθυρα μας έφεραν στο 6-0. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα παίζαμε σήμερα χωρίς άγχος. Ένα 80% της επιτυχίας οφείλεται σε αυτά τα παιδιά.

Οι δύο ομάδες ήταν απροετοίμαστες, αλλά η ομάδα έπαιξε με καρδιά, είχε τη συγκέντρωση, πήρε μια διαφορά και την κράτησε ως το τέλος του παιχνιδιού. Είχα τη δυνατότητα να έρθω στην πρώτη φάση, όλα τα παιδιά ήθελαν να έρθουν, αλλά για τους λόγους που όλοι ξέραμε δεν μπορούσαν. Δεν χρειάζεται να το αναλύουμε.

Σαν αρχηγός και μέλος της ομάδας θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που μας οδήγησαν στην πρώτη φάση σε ένα 6-0. Ο κόσμος στο Ηράκλειο ήταν δίπλα μας, ήρθε στο γήπεδο, κερδίσαμε και του δώσαμε χαρά. Μπορεί να μην ήταν αυτό που λέμε… έδρα, αλλά μας έδωσαν ώθηση και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ