Ζούρος: «Συγχαίρω την Ελλάδα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ζούρος: «Συγχαίρω την Ελλάδα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

O προπονητής της Γεωργίας στάθηκε στην ανωτερότητα της Εθνικής μας, αλλά δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Ηλίας Ζούρος σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Γεωργίας από την Ελλάδα. Ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα και δικαίως προκρίθηκε ενώ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του που «έδωσαν το 200%»!

«Συγχαίρω την Ελλάδα, προκρίθηκε και το άξιζε. Έπαιξε καλύτερα, όχι μόνο σήμερα, αλλά κι συνολικά. Ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εγώ είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν το 200%.

Με καλές και κακές στιγμές, αλλά έδωσαν τα πάντα. Είχαμε μεγάλα προβλήματα, γιατί είχαμε απουσίες, όπως του Μπιτάντζε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Μας έλειψαν και αρκετοί γκαρντ. Όμως είμαι περήφανος, παλέψαμε, πλησιάσαμε στο σκορ, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις για 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο.

Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, με πολύ ταλέντο και εμείς δυστυχώς δεν έχουμε την ίδια ποιότητα. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας και θα ήθελα γεμάτο γήπεδο με την Εσθονία, για να ευχαριστήσει ο κόσμος τους παίκτες που έδωσαν και την καρδιά τους για την εθνική ομάδα. Γι’ αυτό περιμένω 10.000 κόσμο», ήταν τα λόγια του προπονητής της Γεωργίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ