Πανέτοιμος για το Παγκόσμιο της Κίνας ο Σκόλα (pic)

Πανέτοιμος για το Παγκόσμιο της Κίνας ο Σκόλα (pic)

Τι κι αν είναι 39, ο Λουίς Σκόλα παραμένει σταθερή αξία, με τον Αργεντίνο να ανεβάζει μια φωτογραφία που δηλώνει έτοιμος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λουίς Σκόλα μπορεί να βρίσκεται στο 39ο έτος της ηλικίας του, όμως δεν φαίνεται να το βάζει κάτω αφού ετοιμάζεται να δώσει το παρών σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση με την αγαπημένη του εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο παίκτης των Σανγκάι Σαρκς, από την Κίνα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τη φανέλα της Αργεντινής στα χέρια γράφοντας: «Πάμε…» και δηλώνοντας ουσιαστικά έτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο 39χρονος τιμάει το εθνόσημο των «γκαούτσος» από το μακρινό 1995, όταν έγινε επίσημα διεθνής, παίζοντας σε συνεχόμενες διοργανώσεις, κατακτώντας μετάλλια και όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της Αργεντινής επί σειρά ετών.

Πλέον μπορεί να μην παίζει στο ίδιο επίπεδο με παλαιότερα, λόγω ηλικίας, όμως βρίσκεται στην ομάδα κυρίως για να βοηθάει με την εμπειρία του τους νεότερους παίκτες και να τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο ένδοξο παρελθόν της χώρας στο μπάσκετ.

Δείτε την ανάρτηση του Λουίς Σκόλα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ