«Δεν μας πίστευαν αλλά όλοι μαζί φτάσαμε ως εδώ»

«Δεν μας πίστευαν αλλά όλοι μαζί φτάσαμε ως εδώ»

Ανδρέας Καλόγηρος και Στέφανος Ματσάγγος μίλησαν για την πορεία της Εθνικής U18 μέχρι τα ημιτελικά του Eurobasket του Βόλου.

Η Εθνική U18 πήρε σπουδαία πρόκριση χθες κόντρα στη Λιθουανία (70-66 παράταση) και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Eurobasket, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία το Σάββατο (3/8, 21:15).

Για την πορεία της Εθνικής μίλησαν οι Ανδρέας Καλόγηρος και Στέφανος Ματσάγγος, με τους δύο διεθνείς να τονίζουν πως αύριο πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά από την αρχή κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν πίστευαν πολλοί σε αυτή την ομάδα, εντούτοις τα κατάφερε και βρίσκεται στους «4» της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλόγηρος:

«Πιστεύω πως πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, να μην κάνουμε λάθη, να πάρουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να έχουμε ξεκάθαρες επιλογές. Δεν μας πίστευαν πολλοί από την αρχή, αλλά καταφέραμε όλοι μαζί από την αρχή να φτάσουμε ως εδώ και είναι τιμή και περηφάνεια για όλους μας».

Οι δηλώσεις του Ματσάγγου:

«Πιστεύω στην άμυνα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε καλά από την αρχή, γιατί με αυτή την ομάδα θα το πληρώσουμε αν βρεθούμε να κυνηγάμε στο σκορ από νωρίς, όπως σε προηγούμενους αγώνες. Θα έχουμε μεγάλο θέμα, γιατί έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν.

Από την αρχή δεν μας πίστευε κανείς νομίζω, αλλά αποδείξαμε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ με τον καλύτερο τρόπο. Μπορούμε να είμαστε μια ‘φουρνιά’ που θα καταφέρει κάτι καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ