Αμερικανικό δίκτυο προσπάθησε να «ψαρέψει» τον Γιάννη με… δόλωμα τον Ανρί (vid)

Αμερικανικό δίκτυο προσπάθησε να «ψαρέψει» τον Γιάννη με… δόλωμα τον Ανρί (vid)

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, CBS Sport, ήθελε να ακούσει δυο κουβέντες από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και προσπάθησε να τον δελεάσει με τον Τιερί Ανρί!

Είναι παγκόσμιος σταρ. Ο καλύτερος παίκτης του παγκοσμίου μπάσκετ. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον ηγέτη της Εθνικής Ελλάδος που πέρασε με το 5/5 στους «16» του Eurobasket.

Ο Greek Freak βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Τζουσέπε Μεάτσα» για να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ και Μπάγερν.

Διαβάστε επίσης: Το γήπεδο του τελικού του Μουντιάλ ανοίγει τις πύλες του: Ένα υπερσύγχρονο έργο σε μια πόλη του… μέλλοντος (pics)

Φυσικά ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν πέρασε απαρατήρητος. Μάλιστα, ένας από τους δημοσιογράφους που ήταν στο γήπεδο για την κάλυψη του αγώνα, προσπάθησε να… πάρει δύο κουβέντες από τον Γιάννη.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, CBS Sport, που έχει σχολιαστές τους Τζέιμι Κάραγκερ, Κλιντ Ντέμπσεϊ και Τιερί Ανρί, προσπάθησε να μιλήσει στον Αντετοκούνμπο, δίχως ωστόσο να τα καταφέρνει.

Μάλιστα, από την εκπομπή προέτρεψαν τον δημοσιογράφο να «χρησιμοποιήσει» τον Ανρί σαν… δόλωμα!

@cbssportsgolazo Wait until the end. 👀🏃‍♂️ #ucl #championsleague #giannisantetokounmpo #giannis #thierryhenry ♬ original sound – CBS Sports Golazo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ