Eurobasket: Συνεχίζει με Ποτσέκο στο τιμόνι η Ιταλία

Eurobasket: Συνεχίζει με Ποτσέκο στο τιμόνι η Ιταλία

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομονσπονδίας Τζιάνι Πετρούτσι με δηλώσεις του ανακοίνωσε πως στο τιμόνι της Ιταλίας θα συνεχίσει ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο

Μετά την πολύ καλή πορεία της Ιταλίας στο φετινό Eurobasket, που αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την Γαλλία στα προημιτελικά ο Ποτσέκο επιβραβεύεται και θα συνεχίσει στο τιμόνι της Σκουάντρα Ατζούρα.

Την είδηση την αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Τζιάνι Πετρούτσι που φάνηκε πολύ ικανοποιημένος από τον Ιταλό τεχνικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι θετικό το πρόσημο γιατί η ομάδα δημιούργησε ενθουσιασμό με τη νίκη επί της Σερβίας και παρά τα προβλήματα έδωσε μεγάλες μάχες. Δυστυχώς μένει η πικρία για το άδικο αποτέλεσμα απέναντι στη Γαλλία στον προημιτελικό. Δεν μπορώ όμως να κατηγορήσω τους παίκτες ή τον προπονητή. Κάποιες φορές δεν κερδίζει η ομάδα που το αξίζει περισσότερο. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.

Ο Σακέτι έβαλε τις βάσεις και ο Ποτσέκο συνέχισε με τον καλύτερο τρόπο. Θα συνεχίσει, 100%. Με έπεισε απόλυτα με τον τρόπο που κοουτσάρει την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ