Δύσκολες αποστολές για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Δύσκολες αποστολές για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Προμηθέας και ΠΑΟΚ ςπιστρέφουν σήμερα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με τους Πατρινούς να υποδέχονται την Μπούντουσνοστ και τους Θεσαλονικής να υποδέχονται τη Γαλατασαράι.

Προμηθέας Πάτρας και ΠΑΟΚ ρίχνονται ξανά στη μάχη της Ευρ΄λωπης απόψε, σε EuroCup και BCL αντίστοιχα, μετά τη διακοπή λόγω των «παραθύρων» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα υποδεχθεί τη Μπούντουσνοστ (19:30, Novasorts Prime), για την έκτη αγωνιστική του BCL, επιδιώκοντας να φτάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες στον θεσμό, συνεχίζοντας από το διπλό επί της Ουλμ στη Γερμανία.

Νωρίτερα (19:00, Cosmote Sport 4) ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Γαλατασαράι και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, όπως και στην αναμέτρηση του Οκτωβρίου, όταν και την υποχρέωσε στη μοναδική της ήττα μέχρι στιγμής, με τον Άρη Λυκογιάννη να δηλώνει πως είναι όλοι έτοιμοι γι’ αυτό το δύσκολο ματς.

Τα προβλήματα δε θα λέιπουν καθώς θα απουσιάσουν οι Γκρίφιν, Γιάνκοβιτς και Κάρτερ, όμως ακόμα και σε περίπτωση ήττας, τίποτα δεν τελειώνει για τον «Δικέφαλο του Βορρά» που την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ιγκοκέα και με νίκη περνά στην επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ