Καστρίτης: «Οι παίκτες μου θυσίασαν τον εαυτό τους και τη καρδιά τους σε κάθε κατοχή»

Καστρίτης: «Οι παίκτες μου θυσίασαν τον εαυτό τους και τη καρδιά τους σε κάθε κατοχή»

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε μόνο καλά λόγια να πει μετά τη νίκη του Άρη επί της Τουρκ Τέλεκομ.

Ο Άρης έκανε σεφτέ στο Eurocup με το 68-66 επί της Τουρκ Τέλεκομ και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Η μισή ώρα του Ντανιέλ Ποντένσε και η αναζήτηση του έξτρα παίκτη…

Όσα είπε ο Καστρίτης:

Για το ματς:

«Προφανώς, είναι μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θυσίασαν τον εαυτό τους και τη καρδιά τους σε κάθε κατοχή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Άξιζαν μια νίκη όπως τη σημερινή. Εύχομαι τα καλύτερα στην Τουρκ και εμείς πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι στην Ελλάδα».

Για τη νίκη κόντρα στη περσινή φιναλίστ του Eurocup:

«Κάθε νίκη είναι σημαντική, ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς. Θέλουμε να είμαστε σκληροί πνευματικά. Μετά από ήττες συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Κάθε νίκη όμως σου δίνει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Όπως οι ήττες, έτσι και οι νίκες, θέλουν σωστή πνευματική διαχείριση. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι για εμάς το πιο σημαντικό είναι το επόμενο. Επόμενη κατοχή, επόμενη προπόνηση, επόμενη ημέρα».

Για το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του:

«Το μέγεθος της Τουρκ Τέλεκομ είναι τεράστιο, για όσους ξέρουν τον θεσμό και το πώς χτίζονται οι ομάδες. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, είμαστε μεγάλο αουτσάιντερ στο φετινό Eurocup. Αν δεν βουτάμε για μπάλες, αν δεν πέφτουμε στο παρκέ, τότε δε θα καταφέρουμε όσα θέλουμε ή όσα δικαιούμαστε. Μπράβο στα παιδιά και αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Υπάρχει ένα παιχνίδι με την Καρδίτσα, που θα πω ότι είναι δύσκολο γιατί έχουμε δώσει αρκετή ενέργεια, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για την εικόνα της ομάδας του και την κατάσταση των Μποχωρίδη και Μπάνκστον:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι αν βγαίνει αυτό προς τα έξω. Από τη πρώτη μέρα έχουμε πει ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που ανεξαρτήτως προβλημάτων και βαθμού ετοιμότητας, θα δίνει το 100% στο παρκέ. Αυξάνονται τα καλά διαστήματα μας. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Εκεί στηρίζουμε όλο μας το παιχνίδι. Θέλουμε να βρούμε καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση μας, όσο θα επιστρέφουν και οι παίκτες που μας λείπουν.

Ο Λευτέρης νομίζω πως δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό. Θα το αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Δεν θα κάνω πρόβλεψη, όμως είναι μια μυϊκή ενόχληση και θέλουμε να το προσέξουμε. Ο Κρις ήρθε μετά από πάρα πολλές πτήσεις εδώ. Ήταν κουρασμένος. Θα του δώσουμε τον χρόνο να μπει στη φιλοσοφία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ