Άρης: Με Τολιόπουλο στην αποστολή ενόψει Μπουντούτσνοστ

Άρης: Με Τολιόπουλο στην αποστολή ενόψει Μπουντούτσνοστ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα ταξιδέψει στο Μαυροβούνιο για τον αγώνα του Άρη κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε την Κυριακή (05/11) από τη Ρόδο και σήμερα (06/11) οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη μπήκαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall», προκειμένου να ξεκινήσουν τη μίνι προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (08/11, 20:00) με την Μπουντούτσνοστ, για την 6η αγωνιστική του EuroCup.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το απόγευμα. Ο Βασίλης Τολιόπουλος (προσαγωγός) συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και θα ταξιδέψει με την αποστολή στο Μαυροβούνιο, όμως η συμμετοχή του θα κριθεί πριν από την έναρξη του αγώνα.

Από την άλλη, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (θλάση στον προσαγωγό) και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς (βαρύ διάστρεμμα) συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και δε θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Ποντγκόριτσα.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί τα ξημερώματα της Τρίτης (07/11) για την Ποντγκόριτσα και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθεί στο Morača Sports Center.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ