«Συγχώνευση μεταξύ BCL και Eurocup από τη σεζόν 2025-2026»

«Συγχώνευση μεταξύ BCL και Eurocup από τη σεζόν 2025-2026»

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, το σενάριο για την συγχώνευση των BCLκαι Eurocup σε μία διοργάνωση είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί την σεζόν 2025-2026

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, οι συζητήσεις μεταξύ FIBA και Εuroleague για την συγχώνευση του Eurocup με το Basketball Champions League σε μία ενιαία διοργάνωση βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση.

Αν και αυτό το σενάριο είχε ατονίσει το προηγούμενο διάστημα, οι συζητήσεις ξεκίνησαν πάλι και όπως όλα δείχνουν αυτό το σχέδιο θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, η συγχώνευση αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί τη ερχόμενη σεζόν, αλλά την περίοδο 2025-2026.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν δεν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στις συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών η συγχώνευση των δυο διοργανώσεων προορίζεται για την σεζόν 2025-26, με κάποιες αλλαγές στο πλάνο διεξαγωγής.

Συγκεκριμένα στις συζητήσεις προέκυψε η ιδέα του υποβιβασμού της ομάδας που θα κατατάσσεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Euroleague, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι ο σύλλογος που θα καταλάβει την πρωτιά της διοργάνωσης που θα συγχωνευθεί, θα κλειδώνει αυτόματα ένα εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ