Λάσο: «Πρέπει να κάνουμε την τέλεια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Λάσο: «Πρέπει να κάνουμε την τέλεια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 33η αγωνιστική της Euroleague (5/4, 21:30).

Την τέλεια εμφάνιση θα πρέπει να κάνει η Μπάγερν Μονάχου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να ελπίδες να νικήσει το Τριφύλλι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Βαυαρών, Πάμπλο Λάσο.

Οι Γερμανοί θα υποδεχθούν τους Πράσινους (5/4, 21:30) στο Μόναχο για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανούς για την είσοδό τους στο play-in.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Φασούλα σε Λιόλιο: «Ψαρεύει σε θολά νερά με μικροπολιτικές κινήσεις»

«Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα άλλη μία φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά μας στον βαθμολογικό πίνακα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάσο και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φέτος στον Παναθηναϊκό έχουν επενδύσει σημαντικά σε παίκτες και πραγματοποιούν μια επιτυχημένη σεζόν μέχρι στιγμής. Από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα άλλη μία φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά μας στον βαθμολογικό πίνακα. Να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, κυρίως επειδή θα αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας, που μας έχουν υποστηρίξει φανταστικά αυτή τη σεζόν. Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι σε αυτήν την ομάδα, αυτό είναι σαφές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος προπονητής της Μπάγερν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ