Βούκσεβιτς : Από τους Παίδες του Ολυμπιακού στην πρώτη της Ρεάλ (pics)

Βούκσεβιτς : Από τους Παίδες του Ολυμπιακού στην πρώτη της Ρεάλ (pics)

Ο ταλαντούχος γιος του Ντούσαν Βούκσεβιτς, Τρίσταν, βρίσκεται κανονικά στις προπονήσεις των Μαδριλένων.

Όποιος παρατήρησε την πρώτη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα θα είδε ένα ψηλό παλικάρι στη μέση του γηπέδου, όταν και ο Πάμπλο Λάσο φώναξε για πρώτη φορά τους παίκτες του για την πρώτη επίσημη προπόνηση της σεζόν.

Ο λόγος για τον γιο του Ντούσαν Βούκσεβιτς, τον Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Μαδριλένων και προέρχεται από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο 17χρονος φόργουορντ ύψους 2,10μ  είναι από τα παιδιά  που έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα των μικρών της Βασίλισσας. Είναι απο τους παίκτες που θεωρούν τεράστιο πρότζεκτ στην Μαδρίτη, ενώ οι σκάουτερ του ΝΒΑ περιμένουν πως και πως την εξέλιξή του καθώς θα είναι σίγουρα στo Draft το προσεχές μέλλον.

Αγωνίστηκε στους Παίδες του Ολυμπιακού και από το καλοκαίρι του 2018 ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έδωσε κάποιο ποσό για τα δικαιώματά του. Μπορεί να γεννήθηκε στη  χώρα μας, όμως είναι Σέρβος, με την ομοσπονδία της χώρας να τον έχει πάρει απο κοντά και να τον έχει ήδη στα κλιμάκια της εθνικής.

Ο Βούκσεβιτς χάρηκε όπως ήταν αναμενόμενο για το γεγονός πως πήρε… προαγωγή στην πρώτη ομάδα και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Εύχομαι σε όλους να έχουν μία τέλεια  και υγιή σεζόν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I wish everyone a good and healthy season 🙏🏼💯

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tristan Vukčević (@tristan_vkc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ