Παπαπέτρου: «Ηταν μονόδρομος να μείνω εδώ και να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου»

Παπαπέτρου: «Ηταν μονόδρομος να μείνω εδώ και να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου»

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στους λόγους που υπερίσχυσαν για να παραμείνει στους Πράσινους και... αποποιήθηκε τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα του Βόβορα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε για τη νέα σεζόν του, με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία σχετικά με αυτό που θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του Γιώργου Βόβορα.

Κεντρικό πρόσωπο σε αυτήν προσπάθεια ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την σεζόν του Τριφυλλιού και για τους λόγους που αποφάσισε να μην φύγει απο τους Πρασινους το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας φόργουορντ υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μία σεζόν είμαι εδώ. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Η ομάδα προσπαθεί να βγάλει υγεία. Εύχομαι να είμαστε υγιείς όλοι μας και εμείς μέσα στο γήπεδο και όσοι ακολουθούν τις ομάδες.

Θα είναι μια πολύ ωραία σεζόν. όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε μπάσκετ, γιατί σταματήσαμε πρόωρα πέρυσι. Ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν».

Για τις αλλαγές, αλλά και τι ήταν αυτό που τον κράτησε στην ομάδα: «Για μένα, ήταν πιο απλά τα πράγματα. Πριν από την αποχώρηση του κυρίου Γιαννακόπουλου είχα μια συζήτηση μαζί του, όπως και με τον κύριο Μάνο Παπαδόπουλο, αλλά και με τον ‘Φράγκι’ και τον Διαμαντίδη. Το πόσο ωραία μου έχει φερθεί ο Παναθηναϊκός, με έχει κάνει να νιώσω οικογένεια ήταν μονόδρομος να μείνω εδώ και να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου.

Πολλοί λένε πως είναι μια δύσκολη στιγμή, για μένα είναι τεράστια πρόκληση και δουλεύω όλη μου τη ζωή γι αυτό. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταφέρουμε αρκετά πράγματα».

Για το ρόλο του ηγέτη: «Είναι κάτι που εγκεφαλικά προσπαθώ να προετοιμαστώ από την πρώτη στιγμή. Μπασκετικά δουλεύω από την πρώτη στιγμή για να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα. Ποτέ δεν νιώθω ικανοποιημένος με κάτι, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση.

Αυτός είναι ο σκοπός μου. Δεν ξέρω αν είμαι 100% έτοιμος, ξέρω ότι έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου όσο καλύτερα μπορώ ψυχολογικά και σωματικά για να ανταπεξέλθω σε αυτήν τη νέα πρόκληση».

Για τους στόχους: «Πολλές σεζόν ξεκινάμε και λέμε για έναν στόχο, ο οποίος ακούγεται πάρα πολύ ωραίο για τον κόσμο και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια προσδοκία. Αυτό που θέλει να δείξει η φετινή ομάδα είναι πιο σημαντικό από τους στόχους.

Προφανώς, ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίζει, αλλά εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα μαχητικό πνεύμα, όπως καμία άλλη σεζόν. Θέλω να δουλέψουμε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι, να δείξουμε το πνεύμα οικογένειας προς τα έξω και αυτό θα μας φτάσει πέρα από τους στόχους μας. Δεν θα θέσω κάποιον στόχο. Πάμε μέρα με τη μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ