Ζαλγκίρις : Χωρίς διαρκείας αλλά με κόσμο στο Κάουνας

Ζαλγκίρις : Χωρίς διαρκείας αλλά με κόσμο στο Κάουνας

Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν πως από την 1η του Σεπτέμβρη θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδό τους, όμως δεν πρόκειται να βγάλουν διαρκείας για τους φίλους της ομάδας.

Η Ζαλγκίριο Αρίνα είναι επιβλητική. Και από τα γήπεδα που σπανίως μπορεί κάποιος να δει με κενά καθίσματα στα ματς της Ευρωλίγκας.
Και όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί την επόμενη σεζόν λόγω του κορωνοϊού, όπως και ενημέρωσε η Ζαλκίρις Κάουνας.

Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν αρχικά πως για την σεζόν 2020-2021 δεν θα εκδοθούν εισιτήρια διαρκείας λόγω της άγνωστης κατάστασης που θα επικρατεί, θέλοντας παράλληλα να είναι… τίμιοι απέναντί τους.

Και ο λόγος είναι απλός. Από την 1η Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να κάθονται δίπλα δίπλα, εκτός μόνο από τους συγγενείς. Οπως είναι εύκολα κατανοητό, η Ζαλγκίρις γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να δεσμεύσει τις θέσεις για τα διαρκείας του κόσμου, αποφάσισε να μην βγάλει καθόλου κάρτες σεβόμενη τον κόσμο της.
Έτσι ο καθένας θα πρέπει να προμηθευτεί το εισιτήριό του, κάτι που δεν συνέβαινε συχνά στην ομάδα του Κάουνας που συνήθιζε να έχει sold out σε κάθε ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος βρεθεί στη Ζαλγκίριο Αρίνα, θα πρέπει υποχρεωτικά να φοράει μάσκα, να τηρεί την απαραίτητη απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ θα υπάρχουν σε δεκάδες σημεία αντισηπτικά. Παράλληλα θα υπάρχει θερμομέτρηση για όλους και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όποιον έχει θερμοκρασία παραπάνω από 37,3.

Τα παραπάνω θα ισχύουν προς το παρόν και για το τουρνουά του διημέρου 12-13 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν η Αρμάνι Μιλάνο, η Αναντολού Εφές κι ο Παναθηναϊκός, ενώ υπάρχει η φημολογία σχετικά με απόφαση της κυβέρνησης της Λιθουανίας ακόμα και για καραντίνα 14 ημερών για όποιον εισέρχεται στην χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ