Βαλένθια : «Πρώτη» με όνειρα για διάκριση στην Ευρωλίγκα (vid)

Βαλένθια : «Πρώτη» με όνειρα για διάκριση στην Ευρωλίγκα (vid)

Οι Ισπανοί πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Βαλένθια προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, αναγκάζοντας όλη την Ευρωλίγκα να μιλάει για τον σχεδιασμό της. Δεν είναι τυχαίο πως οι νυχτερίδες έχουν δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο ρόστερ έχοντας αποκτήσει παίκτες όπως οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Κλέμεν Πρέπελιτς και Νίκολα Κάλινιτς.

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν με όνειρα την προετοιμασία τους, ενόψει της νέας σεζόν, με μεγάλο στόχο την διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για αυτό μίλησε και ο Χάουμε Πονσαρνάου τονίζοντας πως: «Το καλοκαίρι είχαμε κάποιες αποχωρήσεις που δεν θέλαμε, αλλά βρήκαμε καλές επιλογές στην αγορά για να τους αντικαταστήσουμε. Θέλαμε να βελτιώσουμε την ομάδα και έχουμε μεγαλώσει, τώρα πρέπει να εναρμονίσουμε όλες τις αρετές για να φέρουμε το αποτέλεσμα στην ομάδα.

Ταυτόχρονα, έχουμε επίσης επικεντρωθεί σε σημαντικά πράγματα στη φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα και υπό αυτή την έννοια, η διαδικασία θα πρέπει να καθοδηγείται από τους παίκτες που ήταν ήδη εκεί» επισήμανε ο 49χρονος coach των Ισπανών και συμπλήρωσε: «Τα ελαττώματα και οι αρετές είναι πολύ ξεκάθαρες σε αυτήν την πραγματικότητα. Προφανώς, όταν έχετε περισσότερες δυνατότητες, οι απαιτήσεις των αποτελεσμάτων θα είναι επίσης πολύ υψηλές».

Δείτε το βίντεο από το επίσημο κανάλι της Βαλένθια στο Youtube:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ