Σπανούλης : Ένα βίντεο-ωδή για τη θέλησή του να επιστρέψει στη δράση (vid)

Σπανούλης : Ένα βίντεο-ωδή για τη θέλησή του να επιστρέψει στη δράση (vid)

Ο εκ των κορυφαίων φυσιοθεραπευτών της χώρας, Δημήτρης Σκορδής, δημιούργησε ένα βίντεο για την αποκατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού και τον τρόπο που δούλεψε για να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του.

Τη θέλησή του για να πρωταγωνιστεί την γνωρίζουμε όλοι. Για το πόσο επίμονος είναι και το πόσο συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει, ακόμα περισσότερο. Ο Βασίλης Σπανούλης στα 38 του αποτελεί παράδειγμα για κάθε αθλητή. Στον τρόπο που αντιλαμβάνεται το άθλημα, τις εργατοώρες στο παρκέ, τις επιτυχίες του που δεν του χαρίστηκε κανένας.

Πολλοί όταν ακούν το όνομά του, μιλούν για μία… μηχανή. Ένα ρομπότ που δεν αφήνει τα συναισθήματα να τον επηρεάσουν και να τον ρίξουν. Ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω στις δύσκολες στιγμές, πατάει γερά στα πόδια του και όταν είναι κάτω, σηκώνεται με αποφασιστικότητα να κυριαρχήσει πάλι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλό του. Στην ηλικία του κάποιοι θα τα παράταγαν. Αντιθέτως αυτός, ακόμα και σε περίοδο που δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του λόγω της καραντίνας, ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο. Και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον περιμένει ακμαιότατο για να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολές, τότε το βίντεο που ακολουθεί σίγουρα μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Ο εκ των κορυφαίων φυσιοθεραπευτών στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Σκορδής, δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο που αποτυπώνει όλο τον αγώνα που του αρχηγού των Ερυθρόλευκων στην αποκατάστασή του.

Μέσα τον χαρακτηρίζει  ως «παράδειγμα θέλησης» και όχι άδικα. Ένας άνθρωπος που έχει επωμιστεί το βάρος να επανέλθουν αρκετοί αθλητές από σοβαρούς τραυματισμούς όπως ο κύριος Σκορδής, ουσιαστικά… σοκαρίστηκε από την αυταπάρνηση του Βασίλη Σπανούλη και τον τρόπο που δούλεψε όλο αυτό το διάστημα μετά την επέμβασή του.

Η φράση του δε «Αυτό που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε…», είναι η ιδανική για να σας… πασάρουμε το εν λόγω βίντεο.

Δείτε το 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές,μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους Αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε. Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους Αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKORDIS Κεντρο Φυσικοθεραπειας (@dimitrios.skordis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ