Μακάμπι : Απομακρύνεται ο Έισι, το παλεύει με τον Γκιλ

Μακάμπι : Απομακρύνεται ο Έισι, το παλεύει με τον Γκιλ

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βλέπει τον πρώην ΝΒΑερ να απομακρύνεται και βρίσκεται σε συζητήσει με τον πρώην παίκτη της Χίμκι.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναγκαστικά ξεκίνησε κάπως αργά να κινείται μεταγραφικά, καθώς το πρωτάθλημα του Ισραήλ ήταν και το τελευταίο που έριξε αυλαία το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οπότε έχει πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά για να δημιουργήσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του και στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Κουίνσι Εισι, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί με τους οικονομικούς όρους που του προσφέρει η ομάδα του Λαού.

Για αυτό η Μακάμπι είναι υποχρεωμένη, οπως όλα δείχνουν, να προσπεράσει την περίπτωσή του και να ψάξει σε άλλον αθλητή αυτόν που θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο «4».

Σύμφωνα με την «walla» η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι σε συζητήσεις με τον Άντονι Γκιλ, ο οποίος είχε φτάσει πολύ κοντά στην Βαλένθια ενώ και ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει την πιθανότητα να τον κάνει δικό του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά τις χωρίζει σημαντική οικονομική διαφορά, όμως η Μακάμπι πιστεύει ότι θα καταφέρει να πείσει τον Αμερικανό πρώην πάουερ φόργουορντ της Χίμκι, καθώς δεν υπάρχουν ομάδες που να μπορούν να του προσφέρουν συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ