Ο Μάριο Χεζόνια είναι τρελός, φανατικός, Παναθηναϊκός! (pics)

Ο Μάριο Χεζόνια είναι τρελός, φανατικός, Παναθηναϊκός! (pics)

O Μάριο Χεζόνια πάντα ήθελε να αγωνιστεί για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και ήρθε η ώρα να εκπληρώσει το όνειρο του...

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο… Κάπως έτσι μοιάζει η μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό. Αργά ή γρήγορα, ήταν αναπόφευκτη. Ο Κροάτης σταρ θα έβρισκε το δρόμο για το κλειστό του ΟΑΚΑ, για να αγωνιστεί με τα πράσινα και κορωνοϊού επιτρέποντος, υπό τις ιαχές του πλήθους που λατρεύει και τον λατρεύει.

Γιατί και αυτό είναι άλλο ένα παράδοξο στη σχέση του Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού αποθέωναν τον 25χρονο μπασκετμπολίστα χωρίς μέχρι πρότινος να έχει παίξει στην ομάδα τους. Και εκείνος αγάπησε τόσο έντονα ένα κοινό μπροστά στο οποίο δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του.

Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά-πυκνά, ο Χεζόνια αναρτούσε στα social media εικόνες και βίντεο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τις χωρογραφίες τους και τα συνθήματα τους.

Πρώτα απ’ όλα, ο Χεζόνια εξέφραζε την επιθυμία του να βιώσει την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ…

Αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού εντυπωσίαζε τον Χεζόνια και σε άλλα αθλήματα, όπως το βόλεϊ αντρών…

Ο Χεζόνια δέθηκε τόσο πολύ με τον Παναθηναϊκό, που τον επέλεγε ακόμα και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έπαιζε! Όπως στο FIFA και δεν δίσταζε να δημοσιοποιήσει την επιλογή του…

Μαζί με τον Παναθηναϊκό, ο Χεζόνια έχει έρωτα και με την Αθήνα και επίσης αναρτά συχνά φωτογραφίες της πόλης!

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Χεζόνια είχε ερωτηθεί εάν παρακολουθεί παιχνίδια της Μπαρτσελόνα και εκείνος είχε απαντήσει αρνητικά, λέγοντας πως στη Euroleague βλέπει μόνο Παναθηναϊκό!

Όσο για τη λατρεία του για τον πρωταθλητή Ελλάδας, αυτή προέκυψε από τον θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Αυτή η καρμική σχέση ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χεζόνια, έστω μέχρι το τέλος της σεζόν και όλοι θα ζήσουν το όνειρο τους! Ο Χεζόνια να παίξει μπροστά από το πέταλο του ΟΑΚΑ και ο κόσμος να τον αποθεώσει μπροστά του.

Η ώρα για αυτή την πραγματοποίηση της εικόνας σύντομα θα φτάσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ