Μακ : «Υπέροχος συμπαίκτης ο Χεζόνια, εξαιρετικός ο Καλάθης»

Μακ : «Υπέροχος συμπαίκτης ο Χεζόνια, εξαιρετικός ο Καλάθης»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Μάριο Χεζόνια ο Σέλβιν Μακ, ο οποίος στάθηκε και στην προσοχή που θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στον Νικ Καλάθη.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Μάριο Χεζόνια ο Σέλβιν Μακ, ο οποίος στάθηκε και στην προσοχή που θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στον Νικ Καλάθη. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε για τον Κροάτη και στάθηκε στα… δυνατά του σημεία, ενώ δεν ξέχασε να επισημάνει και πόσο καλός παίκτης είναι ο Έλληνας γκαρντ της Μπαρτσελόνα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Για την Μπαρτσελόνα: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα».

Για τον Καλάθη: «Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Καλάθης. Τον έβλεπα και όταν έπαιζα στο ΝΒΑ. Κάνει πάντα καλύτερους τους συμπαίκτες του. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Για τον Χεζόνια: Με τον Χεζόνια παίζαμε μαζί στο Ορλάντο. Είναι υπέροχος συμπαίκτης. Αθλητικός και καλός στο playmaking. Eπιπλέον είναι εξαιρετικός τύπος για τα αποδυτήρια μιας ομάδας. Να έχουμε τη σχέση που είχαμε στο Ορλάντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ