Μακ : «Να αξιοποιήσουμε το μομέντουμ μας»

Μακ : «Να αξιοποιήσουμε το μομέντουμ μας»

Ο Σέλβιν Μακ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή περίοδο και πρέπει να συνεχίσει.

Ο Σέλβιν Μακ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται παρά τις ατυχίες που αντιμετωπίζει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει το μομέντουμ του.

Οι δηλώσεις του Σέλβιν Μακ:

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς αύριο. Με την νίκη κόντρα στην Μακάμπι και την νίκη στο πρωτάθλημα την Κυριακή δείξαμε πως βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ μας. Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να πάρουμε την νίκη».

Για το αν μπορεί να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Euroleague: «Είναι δύσκολο να το πεις. Βλέπεις πολλές ομάδες στην Euroleague που τα πηγαίνουν καλά, αλλά είναι μαζί εδώ και χρόνια. Όπως είπατε, εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Αλλάξαμε προπονητή, είχαμε κάποιους τραυματισμούς, ήρθε ο Χεζόνια, ο Νέντοβιτς είναι εκτός. Κάνουμε καλή δουλειά και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Είναι δύσκολο να πούμε πού θα φτάσουμε, αλλά προφανώς θέλαμε να έχουμε καλύτερο ρεκόρ από το τωρινό μας. Είναι δύσκολο, με τόσες αλλαγές».

Για αυτά που πρέπει να πάρει το «τριφύλλι» από τον Όντεντ Κάτας: «Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη στον άλλον και η αφοσίωση. Είναι νέος, κάνει διαφορετικά πράγματα, έρχονται καινούργιοι παίκτες. Ο Μπρέι, για παράδειγμα, έπαιξε λίγο και χτύπησε. Χτίζουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας, με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με βάση τις ικανότητές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ