Λούμπιν : «Απογοητευτικό όταν χάνεις στην έδρα σου, ο Λόιντ έκανε μεγάλη εμφάνιση»

Λούμπιν : «Απογοητευτικό όταν χάνεις στην έδρα σου, ο Λόιντ έκανε μεγάλη εμφάνιση»

Ο βοηθός προπονητή του Όντεντ Κάτας, Λίορ Λούμπιν, μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού αναφέροντας τα λάθη και ο Λόιντ πλήγωσαν τους πράσινους.

Ο Λίορ Λούμπιν, βοηθός του Όντεντ Κάτας, τόνισε πως είναι απογοητευτικό να χάνει κάποιος στην έδρα του, ενώ στάθηκε και στα λάθη των πράσινων, αλλά και στον Τζόρνταν Λόιντ που ήταν εξαιρετικός.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις επιθετικές επιλογές του τριφυλλιού, που άλλοτε ήταν καλές, και άλλοτε κακές, ενώ μίλησε για την κυκλοφορία της μπάλας που έλλειψε.

Οι δηλώσεις του Λίορ Λούμπιν:

Για το ματς: «Είναι απογοητευτικό όταν χάνεις στην έδρα σου. Είχαμε ενέργεια και μαχητικότητα. Πληρώσαμε τα λάθη μας πολύ ακριβά. Ο Λόιντ έκανε μεγάλη εμφάνιση. Είχαμε το πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, όμως τους επιτρέψαμε να γυρίσουν το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια, αν και δεν ήταν αρκετή. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τις λύσεις του Παναθηναϊκού επιθετικά: «Προφανώς θέλουμε να βλέπουμε περισσότερους παίκτες να σκοράρουν. Στο πρώτο μέρος είχαμε 12 ασίστ και στο δεύτερο είχαμε 5. Έπαιξε και αυτό ρόλο. Συνήθως κυκλοφορούμε τη μπάλα καλύτερα και δεν το κάναμε τώρα και το πληρώσαμε. Αυτό μας κόστισε το παιχνίδι, όπως και το πολύ καλό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ