Λάσο : «Η Βιλερμπάν είναι καλή ομάδα, στη Μαδρίτη μας έκανε να υποφέρουμε»

Λάσο : «Η Βιλερμπάν είναι καλή ομάδα, στη Μαδρίτη μας έκανε να υποφέρουμε»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον σημερινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιλερμπάν και τόνισε πως οι «μερένχες» είχαν δυσκολευτεί πολύ στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Για τον σημερινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιλερμπάν μίλησε ο Πάμπλο Λάσο και τόνισε πως οι «μερένχες» είχαν δυσκολευτεί πολύ στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Οι Μαδριλένοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να επικρατήσουν της γαλλικής ομάδας, καθώς αν κερδίσουν θα «κλειδώσουν» τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Ο έμπειρος τεχνικός της «Βασίλισσας» σχολίασε το αποψινό παιχνίδι και θυμήθηκε τι είχε γίνει στην πρώτη τους αναμέτρηση.

«Είναι μία από τις πιο physical ομάδες στον Euroleague. Έχουν αθλητικούς παίκτες και είναι ικανοί στο «ένας εναντίον ενός». Έχουν μέγεθος, είναι δυνατοί και τρέχουν καλά στο παρκέ. Επιπρόσθετα, στα τελευταία ματς παίζουν πιο πολύ σε καταστάσεις open ball, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους. Είναι μία καλή ομάδα, με δύο παίκτες σε κάθε θέση και διαφορετικά τέμπο μέσα στο παιχνίδι.

Θυμάμαι ότι στην Μαδρίτη μας έκαναν να υποφέρουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ