Αρμάνι Μιλάνο : Τέλος ο Γιάνγκ

Αρμάνι Μιλάνο : Τέλος ο Γιάνγκ

Ο Πάτρικ Γιάνγκ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα στο αριστερό του γόνατο

Η ατυχία συνεχίζει να καταδιώκει τον Πάτρικ Γιάνγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο με συνέπεια να χρειαστεί και τέταρτο χειρουργείο, ενώ η Άρμανι Μιλάνο αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Αμερικανός σέντερ αντιμετωπίζει προβλήματα με το αριστερό του γόνατο από το Νοέμβριο του 2015, όταν και έκοψε το χιαστό του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές για την Ευρωλίγκα. Τότε ο Γιανγκ χρειάστηκε να κάνει δύο χειρουργεία (ένα στον χιαστό και έναν καθαρισμό), ενώ λίγες ημέρες μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου με την Αρμάνι το περασμένο καλοκαίρι έκανε ακόμη ένα.

Παρότι ο αρχικός στόχος ήταν να επιστρέψει στα παρκέ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, η κατάσταση του παρουσίασε μια επιπλοκή κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης και έτσι δεν έχει ακόμα καταφέρει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα υποβληθεί σε τέταρτο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος του, οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως το «διαζύγιο» αποτελεί την καλύτερη λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ