Μπερτομέου : «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε λύση με τη FIBA»

Μπερτομέου : «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε λύση με τη FIBA»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ήταν παρών και εκ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου «Ισπανικό μπάσκετ: Το μέλλον των διοργανώσεων». Ο πρόεδρος της Euroleague στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Μαδρίτη, τοποθετήθηκε φυσικά και για την κόντρα μεταξύ FIBA και Euroleague. «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη FIBA. Το πρόβλημα είναι το πρόγραμμα της FIBA που […]

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ήταν παρών και εκ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου «Ισπανικό μπάσκετ: Το μέλλον των διοργανώσεων». Ο πρόεδρος της Euroleague στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Μαδρίτη, τοποθετήθηκε φυσικά και για την κόντρα μεταξύ FIBA και Euroleague.

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη FIBA. Το πρόβλημα είναι το πρόγραμμα της FIBA που είναι ασυμβίβαστο με την πραγματικότητα. Είναι πολύ άσχημο οι εθνικές ομάδες να παίζουν χωρίς τους καλύτερους παίκτες. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, θα κάνουμε 14 περισσότερες προτάσεις εάν χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο Μπερτομέου αποκάλυψε πως θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν λέγοντας το εξής: «Μιλάμε τακτικά με τον Πάτρικ, θα τον δω μέσα στη βδομάδα και έχουμε καλές σχέσεις εδώ και 25 χρόνια, αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις πάνω σε κάποια θέματα».

Τέλος, ο Ισπανός πρόεδρος της Euroleague προανήγγειλε ότι θα αυξηθούν κατά δύο οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, όμως δεν διευκρίνισε το πότε θα γίνει αυτό. «Οι ομάδες της Euroleague από 16 θα γίνουν 18. Από την επόμενο ή τη μεθεπόμενη σεζόν θα γίνει αυτή η αλλαγή, με τη μία ομάδα να είναι από τη Γαλλία και την άλλη από τη Γερμανία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ