Παναθηναϊκός – Το ελληνικό μήνυμα της Ζενίτ (pic)

Παναθηναϊκός – Το ελληνικό μήνυμα της Ζενίτ (pic)

Η Ζενίτ βρίσκεται στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Παναθηναϊκό και φρόντισε να στείλει ένα ελληνικό μήνυμα κατά την άφιξή της.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και είναι έτοιμος να υποδεχθεί την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (7/9), στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό παιχνίδι.

Οι Ρώσοι βρίσκονται από σήμερα στην Αθήνα και φρόντισαν να ενημερώσουν τους ακολουθούς του στο twitter, γράφοντας στο ελληνικά: «Γεια σου Ελλάδα».

Άλλωστε, ανάμεσα στη χώρα μας και την Ζενίτ υπάρχει μια άρρηκτη σχέση, καθώς πέραν από τον Τσάβι Πασκουάλ που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης έχει στις τάξεις του και το επί 30 σχεδόν χρόνια στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο.

Η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει το τριφυλλί, προερχόμενη από μια εμφατική νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, την οποία διέλυσε με 100-73,

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Απόλλωνα Πάτρας με 78-76, χάρη σε δύο ελεύθερες βολές του Λεωνίδα Κασελάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ