Ντόρσεϊ, Μίροτιτς και Οκόμπο δίνουν την… μάχη του MVP στη Euroleague (vids)

Ντόρσεϊ, Μίροτιτς και Οκόμπο δίνουν την… μάχη του MVP στη Euroleague (vids)

Τάιλερ Ντόρσεϊ, Νίκολα Μίροτιτς και Έλι Οκόμπο έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και δίνουν τη δική τους... μάχη για MVP στη φετινή Euroleague.

Η δράση στη φετινή Euroleague συνεχίζεται με την 9η αγωνιστική αυτή την εβδομάδα και μετά από 8 αγωνιστικές, υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στη σεζόν, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο ομογενής γκαρντ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Ολυμπιακού στη Euroleague, καθώς έχει εξελιχθεί σε ηγέτη με σοβαρότητα, ρυθμό και αυτοπεποίθηση, ο οποίος έχει μεγάλη επίδραση στο σύνολο του παιχνιδιού των «Ερυθρολεύκων».

Ο Ντόρσεϊ πέτυχε 32 πόντους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας 4/4 δίποντα, 7/10 τρίποντα, 3/5 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 30:00 λεπτά συμμετοχής, με τον 25χρονο άσο να… αμείβεται με 34 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι 14 από τους 32 πόντους ήταν στην τέταρτη περίοδο, με τον άσο του Ολυμπιακού να αποτελεί το αντίπαλο δέος του σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 29 πόντους.

Στη… μάχη των MVP της Euroleague συγκαταλέγεται επίσης ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής για την Μπαρτσελόνα, με τις εμφανίσεις του να του χαρίζουν το βραβείο του MVP για τον μήνα Οκτώβριο. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είχε κατά μέσο όρο 16.3 πόντους με 63.4% στο δίποντο (26/41) και 46.4% στο τρίποντο (46.4%), 5.3 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.6 κλεψίματα, 1.1 λάθη, 3.4 κερδισμένα φάουλ και 20.6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, βοηθώντας τα μέγιστα τους «μπλαουγκράνα».

Από τη λίστα όσων έχουν ξεχωρίσει, δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, ο Έλι Οκόμπο. Η Βιλερμπάν πέτυχε μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 84-70 τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Euroleague και ο Γάλλος γκαρντ ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο 24χρονος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 35 πόντους (8/12 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 4/4 βολές) και 37 στο σύστημα αξιολόγησης σε 31΄ συμμετοχής, κερδίζοντας επάξια το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ