Στην αγορά για γκαρντ η Μπαρτσελόνα (pic)

Στην αγορά για γκαρντ η Μπαρτσελόνα (pic)

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα ψάχνει στην αγορά ένα γκαρντ για να καλύψει τις ανάγκες που έχουν προκύψει με τους τραυματισμούς των Καλάθη και Χίγκινς.

Η Μπαρτσελόνα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχουν να διαχειριστούν το τελευταίο διάστημα τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει στις θέσεις των γκαρντ. Ο Άλεξ Αμπρίνες είναι εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν, ακολούθησε ο Κόρι Χίγκινς με το πρόβλημα στη μέση, για να ολοκληρωθεί το παζλ με τον Νικ Καλάθη που θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα έχει αναγκάσει τους «Μπλαουγκράνα» να βγουν στην αγορά για να αποκτήσουν ένα γκαρντ ώστε να καλύψουν τα κένα που έχουν δημιουργηθεί, όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «Encestando». Το συμβόλαιο που προσφέρουν δεν έχει μεγάλη διάρκεια και προϋπόθεση αποτελεί η δυνατότητα να μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση «2», εκτός από αυτή του άσου.

Η Μπαρτσελόνα θα δώσει έξι παιχνίδια για την EuroLeague μέσα στον Δεκέμβριο, ευρισκόμενη αυτή την στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ρεκόρ 10-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ