Σφαιρόπουλος για αποδοκιμασίες – «Πρέπει να μας βοηθούν και στις κακές στιγμές»

Σφαιρόπουλος για αποδοκιμασίες – «Πρέπει να μας βοηθούν και στις κακές στιγμές»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Μακάμπι μετά την εντός έδρας ήττα από την Ούνιξ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε μετά την εντός έδρας ήττα της Μακάμπι από την Ούνιξ (74-85) και στάθηκε στις αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας του (κάποιοι ζήτησαν και την παραίτηση του), εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του.

«Αν οι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν μπάσκετ, δεν έχω πρόβλημα. Είμαστε η Μακάμπι και στις καλές και στις κακές ημέρες. Πρέπει να μας υποστηρίζουν και στις άσχημες ημέρες. Συνέβησαν για δεύτερη φορά οι αποδοκιμασίες. Πρέπει να μας βοηθούν και στις κακές στιγμές μας. Αυτή η συμπεριφορά είναι ενάντια στην ομάδα.

Αν θέλουν να συμπεριφέρονται έτσι, είναι δική τους απόφαση. Όταν κερδίζουμε την Μπαρτσελόνα, όλοι γιορτάζουν και πανηγυρίζουν για εμάς. Όταν δεν πηγαίνει κάτι καλά με το παιδί σου, το χτυπάς ή το υποστηρίζεις; Εγώ υποστήριξη περιμένω, αλλά θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Δεν θα έπρεπε να σας εξηγώ γιατί έκανα κάθε αλλαγή, ωστόσο προσπαθώ να σας διδάξω και ίσως έτσι κάποιος μάθει κάτι», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι προφανώς ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε, να καλύψουμε αυτή την ήττα. Θα παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ