Νάναλι – Οι Ισραηλινοί τον στέλνουν στην Κίνα, αρνείται τα δημοσιεύματα ο παίκτης

Νάναλι – Οι Ισραηλινοί τον στέλνουν στην Κίνα, αρνείται τα δημοσιεύματα ο παίκτης

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Τζέιμς Νάναλι θα αποχωρήσει από τη Μακάμπι για να επιστρέψει στην Κίνα, ωστόσο ο Αμερικανός φρόντισε να τα διαψεύσει λέγοντας πως δεν ισχύει τίποτα.

Ο Τζέιμς Νάναλι είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε σενάριο που τον έφερνε εκτός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά φρόντισε να τα διαψεύσει πριν αυτό πάρει έκταση. Η ιστορία ξεκινά από την προηγούμενη Τρίτη όταν, σύμφωνα με το «walla.co.il», ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε στα χέρια με τον συμπαίκτη του Γιβτάχ Ζιβ στην προπόνηση και απομακρύνθηκε από το επιτελείο της ομάδας του Σφαιρόπουλου.

Ωστόσο επέστρεψε την επόμενη μέρα, όντας μάλιστα ο δεύτερος σκόρερ στην εντός έδρας ήττα από την Ούνικς Καζάν (74-85) για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague με 12 πόντους. Το επεισόδιο όμως δεν έχει ξεχαστεί, με τον δημοσιογράφο Τζος Χάλικμαν να αναφέρει πως ο Νάναλι έχει πρόθεση να επιστρέψει στην Κίνα, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα των Shanghai Sharks, έχοντας ξεκινήσει επαφές με ομάδες του πρωταθλήματος (CBA).

Ωστόσο, ο 31χρονος πήρε θέση στο twitter για ό,τι συμβαίνει λέγοντας πως τίποτα από όσα έχουν λεχθεί ισχύουν. «Σας παρακαλώ, μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου για ψεύτικες ιστορίες, που διαρρέουν σε όλους. Κερδίζουμε 5 στη σειρά, είμαστε υπέροχοι, τώρα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και μας δείχνουν με το δάχτυλο. Όλοι θέλουμε τη νίκη και θα παίξουμε καλύτερα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Νάναλι.

Τη φετινή σεζόν στην EuroLeague μετράει 12.5 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 27΄ συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ