Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στην Euroleague; (poll)

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στην Euroleague; (poll)

Ο Ολυμπιακός διέλυσε και τη Βιλερμπάν, έκανε το 9x9 στο ΣΕΦ, δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και to10.gr σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε και να... καθορίσετε τη φετινή πορεία των ερυθρόλευκων στη Euroleague!

Ισοπεδωτικός. Ασταμάτητος. Απολαυστικός. Τρομακτικός. Δεν φτάνουν τα επίθετα για να χαρακτηρίσει κάποιος τον φετινό Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ό,τι ήθελαν Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν στο απόρθητο ΣΕΦ φτάνοντας το 9 στα 9 στην έδρας τους και μένοντας μόνοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν και στα δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ… τέλεια! Δεν άφησε τους αντιπάλους της να πιστέψουν και έφτασε σε δύο εύκολες και μεγάλες νίκες, με τις οποίες διατήρησε το απόλυτο στην έδρα της.

Οι Πειραιώτες προσφέρουν εξαιρετικό μπάσκετ και δείχνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι φίλαθλοι κάνουν μεγάλα όνειρα. Έτσι, to10.gr δίνει την ευκαιρία στους  αναγνώστες να ψηφίσουν και να… καθορίσουν εκείνοι, την πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague!

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να φτάσει μέχρι την 8αδα; Θα δώσει το «παρών» σε άλλο ένα Final 4; Ή θα κάνει την τεράστια υπέρβαση και θα φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ