Αναβολή στο Ζαλγκίρις – Αρμάνι

Αναβολή στο Ζαλγκίρις – Αρμάνι

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στην Αρμάνι, καθώς οι Ιταλοί έχουν έξι κρούσματα κορωνοϊού, εξέλιξη που οδήγησε σε αναβολή του αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

Η λέξη «υγεία» τείνει να γίνει κάτι εντελώς άγνωστο στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς η λίστα των παικτών που τίθενται εκτός δράσης μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Δίπλα στους απόντες Μήτογλου, Σιλντς και τον συναγερμό με Ντατόμε-Ροντρίγκεθ, κάνει την εμφάνισή του και ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, το σύνολο του Μεσίνα μετρά έξι κρούσματα, τέσσερα σε παίκτες και δύο σε μέλη του τεχνικού τιμ. Η εξέλιξη αυτή κάνει αδύνατο το ταξίδι για το Κάουνας, όπου η Ζαλγκίρις περιμένει να τη φιλοξενήσει αύριο (22/12) για τη 17η αγωνιστική της Euroleague.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τη διοργανώτρια αρχή να αναβάλει το ματς. Το πρωτόκολλο της Euroleague προβλέπει ότι η αναβολή επέρχεται όταν υπάρχουν λιγότεροι από οκτώ παίκτες διαθέσιμοι.

Καμία αναμέτρηση όμως δεν αναβάλλεται πάνω από τρεις φορές κι αν μια ομάδα αιτηθεί ξανά σχετικά έχοντας ξεπεράσει το όριο, χάνει το ματς «στα χαρτιά» με 20-0.

Κρίσιμες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των αναβληθέντων αγώνων είναι η 14η Απρίλιου, τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου και η 6η Μαΐου, καθώς μετά ξεκινούν τα playoffs, με την δεύτερη εξ αυτών να αποτελεί την τελευταία διαθέσιμη.

Αν παραστεί έκτακτη ανάγκη, προβλέπεται και μεταβολή της έδρας διεξαγωγής σε ουδέτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ