Περάσοβιτς – «Στην τελευταία περίοδο δεχθήκαμε 37 πόντους αλλά και πάρα πολλές βολές»

Περάσοβιτς – «Στην τελευταία περίοδο δεχθήκαμε 37 πόντους αλλά και πάρα πολλές βολές»

Ο τεχνικός της Ούνικς Καζάν, Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, μπορεί να μην αναφέρθηκε άμεσα για τη διαιτησία, αλλά άφησε τα υπονοούμενα για τις 44 βολές των «μπλαουγκράνα».

Η Ούνικς Καζάν έφτασε μία ανάσα χθες (22/12) από το μεγάλο «διπλό» στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», γνωρίζοντας τελικά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς σε δηλώσεις του στάθηκε στην τελευταία καταστροφική περίοδο στην οποία η ομάδα του δέχθηκε 37 πόντους, λέγοντας ωστόσο ότι πολλοί από αυτούς προήλθαν από βολές.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας:

«Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά στην τελευταία περίοδο δεχθήκαμε τριάντα επτά πόντους, αρκετούς από μεγάλα σουτ αλλά και πάρα πολλές βολές. Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε από τη στιγμή που δεχθήκαμε τόσους πόντους σε ένα δεκάλεπτο.

Θα πρέπει πρώτα από όλα να συγχαρούμε την Μπαρτσελόνα, αν αναλογιστούμε την προσπάθειά της στην τέταρτη περίοδο και την παράταση, άξιζε να κερδίσει.

Φεύγουμε από τη Βαρκελώνη με μια πολύ δυσάρεστη αίσθηση, μια έντονη πίκρα, γιατί φτάσαμε τόσο κοντά σε μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν βρήκαμε τον τρόπο να την κλειδώσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ