Μακάμπι – Ισοφάρισε το χειρότερο σερί ηττών στην ευρωπαϊκή της ιστορία

Μακάμπι – Ισοφάρισε το χειρότερο σερί ηττών στην ευρωπαϊκή της ιστορία

Η ήττα από τη Μονακό ήταν η όγδοη σερί για τη Μακάμπι στη EuroLeague, με την «ομάδα του λαού» να ισοφαρίζει την επίδοση που είχε τη σεζόν 1992-93.

Άλλη μία ήττα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φετινή ΕuroLeague, με την «ομάδα του λαού» να μην τα καταφέρνει ούτε απέναντι στη Μονακό για τη 18η αγωνιστική και να φτάνει πλέον τα οχτώ συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη διοργάνωση, στο 1.000ο της παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στα «σχοινιά» όσον αφορά τη συνέχισή του στον πάγκο της Μακάμπι, η οποία έχει να νικήσει από τις 17 Νοεμβρίου και κατά σύμπτωση και πάλι ήταν απέναντι στη Μονακό.

Με το ρεκόρ στο 7-11 βλέπει τα playoff να απομακρύνονται, αλλά το χειρότερο είναι πως ισοφάρισε μία αρνητική επίδοση από τη σεζόν 1992-93.

Έτσι και σε εκείνη την αγωνιστική περίοδο, μέτρησε οχτώ σερί ήττες, με τον ΠΑΟΚ να είναι ένας από τους «θύτες» κερδίζοντάς την με 78-63 στη Θεσσαλονίκη. Οι άλλες ομάδες ήταν οι Σκαβολίνι Πέζαρο, Κνορ Μπολόνια (σ.σ. τώρα Βίρτους), Λιμόζ, Μπανταλόνα, Τσιμπόνα, Σκαβολίνι Πέζαρο και Κνορ Μπολόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ