Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο 73-75

Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο 73-75

Η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από την έδρα της Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με σκορ 75-73 και κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για να κυνηγήσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα πανηγύρισε η Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας με σκορ 75-73 των Καταλανών, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι οι Ιταλοί έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Οι «μπλαουγκράνα» από την άλλη πλευρά έπεσαν στο 15-4, ωστόσο παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δύο ματς περισσότερα όμως από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σέρχι Ροντρίγκεζ με 18 πόντους και 4 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μάλκολμ Ντιλέινι που πρόσθεσε άλλους 15. Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισαν ο Κάιλ Κούριτς που μέτρησε 22 πόντους και 18 έβαλε ο Νίκολα Μίροτιτς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο στην εναρκτήρια περίοδο. Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, παίρνοντας μια μικρή διαφορά, την οποία όμως η Αρμάνι «ροκάνισε» άμεσα. Κι όχι μόνο αυτό, καθώς το σύνολο του Έτορε Μεσίνα βρήκε τον τρόπο να περάσει μπροστά στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια όντας στο +6 (34-28).

Στην τρίτη περίοδο, οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξέσπασαν και με μια φοβερή αντεπίθεση μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους παίρνοντας εκείνοι τα ηνία της αναμέτρησης. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν εντυπωσιακό, με την Αρμάνι να επιστρέφει και να κάνει το ματς ντέρμπι μέχρι τις τελευταίες στιγμές του. Ωστόσο, οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν ένα τεράστιο διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ