Πάει για αναβολή το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Πάει για αναβολή το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις αναμένεται να αναβληθεί λόγω του ζητήματος λειτουργίας του ΟΑΚΑ και της αργίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Η κακοκαιρία και η χιονόπτωση στην Αττική έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να ανακοινώσει πως μετά την Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι αργία, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στις περισσότερες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Αυτό λοιπόν αναμένεται να φέρει και το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε η ίδια η αρχή των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, κάτι που σημαίνει πως θα οδηγηθεί σε αναβολή και το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις. Όπως είναι γνωστό, το ματς αυτό είχε αναβληθεί αρχικά και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (26/1), στις 21:00 το βράδυ, αλλά με την αργία που κηρύχθηκε έχει τεθεί σοβαρό ζήτημα διεξαγωγής της αναμέτρησης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναβληθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ είναι σημαντικό πως ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν μπόρεσε να κάνει προπόνηση ούτε σήμερα. Έτσι, αν το ματς με τη λιθουανική ομάδα διεξαχθεί θα πάει χωρίς προπόνηση, με τους παίκτες του να είναι το τελευταίο 24ωρο στα σπίτια τους αποκλεισμένοι λόγω της κακοκαιρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ