Ομπράντοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας μου»

Ομπράντοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας μου»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Μονακό στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στα δύσκολα σουτ που έβαλε ο Μάικ Τζέιμς στο τέλος.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάσα Ομπράντοβιτς που στάθηκε και στα μεγάλα σουτ του Μάικ Τζέιμς που «σκότωσαν» τον αντίπαλο.

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ομπράντοβιτς:

Για το ματς: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην 1η περίοδο. Στη συνέχεια, είχαμε τον έλεγχο. Σε ένα κομμάτι στην 3η περίοδο δώσαμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ στον Παναθηναϊκό, που επέστρεψε. Όμως, είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας μου. Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε δύσκολα σουτ στο τέλος».

Για το κατά πόσο το διπλό στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε μια «αντίδραση» μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η αντίδραση θα έπρεπε να φανεί στο επόμενο παιχνίδι, αλλά εμείς χάσαμε και δεν παίξαμε καλά. Δεν είναι πάντα εύκολο να αλλάξεις την νοοτροπία. Ήταν μια ήττα για το γαλλικό πρωτάθλημα. Τώρα το ματς ήταν για την Euroleague και το ήθελαν παραπάνω. Όπως και να ‘χει, γνωρίζουμε πως έχουμε επιθετικό ταλέντο και οι παίκτες μας θέλουν να βρεθούν στο Top-8. Είναι σημαντικό να είναι όλοι υγιείς και να συνεισφέρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ